Τρόποι αποστολής

Με courier:

Δέματα έως 2 κιλά πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος 4,00€ και κάθε επιπλέον κιλό +1,00€.

Παραλαβή από το κατάστημα:

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (Κισσάμου 65,Χανιά) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εφόσον πρώτα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση . Η παραλαβή μπορεί να γίνει κατά τις μέρες και ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος, δηλαδή

  • Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 9:00-21:00
  • Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 9:00-19:00

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για όλες τις αγορές πάνω από 80€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας. Ισχύει για όλη την Ελλάδα και για δέματα έως 2 kg. (Αφορά μόνο την χρέωση μεταφορικών και όχι την χρέωση αντικαταβολής)

Σε παραγγελίες κάτω από 80€ ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

  • Για αγορές χωρίς αντικαταβολή 4,00 €.
  • Για αγορές με αντικαταβολή 6,50€.

Οι τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για δέματα έως 2kg, σε διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όταν βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

Εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο αποστέλλετε σε μία εργάσιμη ημέρα. Κάποια απο τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στην δική μας αποθήκη ή στου προμηθευτή μας,εφόσον κάποιο προιόν δεν είναι διαθέσιμό θα αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την εισαγωγή του στην αποθήκη μας. Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών ή άλλων παραγόντων που οφείλονται σε τρίτους η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε για την αποστολή της παραγγελίας σας.